Harta Electorala Online RomaniaOne

Tu stii cine te reprezinta? De acum avem o Harta Electorala online!

0 Flares 0 Flares ×

Pana acum era foarte complicat sa ne localizam, cunoastem sau sa intram in legatura cu reprezentantul nostru politic. Nu stiam unde este biroul acestuia sau care ii sunt datele de contact, de multe ori acesta nu era de gasit la sediul declarat sau pur si simplu nu il cunoasteam, nici macar dupa nume.

Toate acestea se pot schimba de acum pentru ca avem la dispozitie un nou instrument de transparenta in politica – o harta electorala prin care oricine isi poate localiza senatorul sau deputatul in doar doua clicuri. Fiecare colegiu include informatiile de baza (informatii disponibile public) despre reprezentantul tau din Parlamentul Romaniei.

Potrivit creatorilor, acest proiect este creat cu intentia de a servi ca o unealta educativa si pentru a constientiza publicul. Speranta lor este ca aceste harti vor ajuta la construirea unei relatii mai puternice intre cetatenii Romaniei si reprezentantii lor in Parlament.

Proiectul a fost initiat si este construit de RomaniaOne Student Club al Universitatii Babes- Bolyai din Cluj-Napoca. Clubul este public si primeste pe oricine este interesat sa ii sustina activitatea. Pentru mai multe informatii, alaturati-va grupului lor de pe Facebook: RomaniaOne Student Club.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *