logo-ilikemag-website@2x

Despre institutul nostru in revista digitala I Like Mag

0 Flares 0 Flares ×

Revista online Ilikemag.ro ne-a invitat sa vorbim despre Institutul pe care l-am lansat, proiectele pe care ne axam si ce credem despre comunicarea in administratia publica.

Am vorbit despre faptul ca noile tehnologii de comunicare incep sa fie descoperite de administratia publica insa nivelul de integrare al acestora in mixul de comunicare institutional este foarte diferit de la institutie la institutie. Exista institutii in care noile canale de comunicare au fost imbratisate si sunt folosite strategic, pe baza unui plan bine stabilit si de catre un personal la fel de bine instruit (precum Ministerul Afacerilor Externe sau Ministerul Apararii Nationale), dar exista si institutii in care nivelul de cunostinte este minim.

Odata cu lansarea institutului nostru, insa, am constatat faptul ca exista o dorinta de cunoastere si invatare a modului in care mediul online poate contribui la construirea unui imagini institutionale pozitive si a unui dialog real cu cetatetii.

Iar aici intervenim noi, prin cursurile personalizate pe care le organizam sau prin evenimentele menite sa contribuie la o mai buna comunicare inter-institutionala, lucru care, din pacate, lipseste din sectorul public in acest moment.

Gasiti tot interviul pe ilikemag.ro

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *