Proiectul Digital Diplomacy s-a nascut din pasiunea a doua prietene pentru comunicare publica si se bazeaza pe ani de experienta profesionala si rezultate credibile in diplomatia publica, diplomatia digitala si comunicarea strategica, precum si pe expertiza in domeniul relatiilor internationale.

DigitalDiplomacy.ro este prima platforma de comunicare online dedicata profesionistilor si liderilor care activeaza in mediul diplomatic si in sectorul public din Romania precum si celor care doresc sa afle mai multe despre cum pot integra cu succes noile media in strategia de comunicare a propriilor institutii.

Veti afla despre evenimente relevante, statistici, tendinte, studii de caz si analize aprofundate despre utilizarea retelelor sociale in sectorul public din perspective politice, sociologice si economice. Daca ati dezvoltat sau stiti campanii interesante de comunicare online in spatiul public, vrem sa stim si noi de ele pentru a le discuta si promova pe blog.

Cine suntem

Proiectul Digital Diplomacy se baseaza pe ani de experienta profesionala si rezultate credibile in diplomatia publica, diplomatia digitala si comunicarea strategica, precum si pe expertiza in domeniul relatiilor internationale.

Andreea Hanganu

Andreea Hanganu ( Email/ LinkedIn/ Twitter/ Facebook )

Am peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Am lansat si coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. Am avut astfel privilegiul si bucuria de a contribui activ la integrarea retelelor sociale in mixul traditional de comunicare si de a crea o amprenta digitala creativa si influenta pentru Ambasador si institutie. Ambasada britanica este astazi printre cel mai bine vazute posturi din Europa in ceea ce priveste aplicarea normelor de comunicare digitala. Am mentorat si oferit consultanta colegilor din alte ambasade din regiunea CEE dar si celor care activeaza in cadrul altor reprezentante diplomatice de pe teritoriul Romaniei.

Andra Alexandru

Andra Alexandru  (Email/ Twitter/ Facebook )

Specialist in Comunicare si Relatii Internationale, cu experienta profesionala in domeniul diplomatiei publice si comunicarii institutionale.