header-digital-marketing-ebook

Ebook-uri gratuite despre social media, media și digital marketing

7 Flares 7 Flares ×

Gasiti la Maria Isopescu pe blog un articol util despre eBook-urile lansate recent de specialisti in social media si bloggeri din Romania. Este vorba despre:

  • un ghid foarte util de comunicare si marketing pe Facebook creat de Alexandru Negrea (unul dintr-o serie importanta de astfel de produse lansate gratuit pe piata),
  • o recapitulare a celor mai relevante campanii, evenimente și trenduri din media si social media din 2014 – realizata de Alex Ciuca
  • un eBook lansat de Cristian Manafu ce cuprinde „65 de previziuni care conteaza in Digital Marketing, in 2015”.

La acestea as mai adauga Ghidul de Comunicare pe Retelele Sociale, lansat de DigitalDiplomacy.ro impreuna cu Departamentul pentru Servicii Online si Design (Cancelaria Primului Ministru)

Va invit sa le rasfoiti pe toate, cu siguranta cuprind informatii ce va pot folosi si care se pot adapta la cerintele comunicarii institutionale. Multumim Maria pentru recapitulare!

© photo copy Evensys

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

One thought on “Ebook-uri gratuite despre social media, media și digital marketing”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *