1385230_155720937972306_1197673388_n

A inceput conferinta europena dedicata comunicarii pentru sectorul public

0 Flares 0 Flares ×

Conferinta Europena dedicata Comunicarii pentru Sectorul Public (EuroPCom) a inceput astazi la Bruxelles si, asa cum am anuntat, Andreea va fi acolo pentru a ne transmite cele mai interesante idei prezentate de speakeri si rezultatele dezbaterilor de la sectiunile la care participa.

Sesiunea pe care o va modera, “e-government, e-citizens, e-lusions” incepe astăzi la ora 16:00 ora locala (deci 17:00 ora Romaniei) si va urmari trei aspecte principale:

1. Cum includ autoritatile locale, regionale si nationale social media in strategia lor de comunicare?

2. Care este impactul real al social media asupra guvernantei publice si participarea cetatenilor?

3. Ce lectii pot fi invatate din studiile de caz de la nivel local?

Mai multe detalii despre acest workshop gasiti aici, iar despre intreg programul aici.

De asemenea, puteti sa vedeti intreaga discutie moderata de Andreea, precum si altele, prin livestreaming-ul oferit de organizatori.

Pentru live updates de la toate panelurile, inclusiv cele care nu vor fi transmise online, puteti urmari contul de Twitter al Andreei @hanganuandreea si al evenimentului @EuroPCom2013, pagina noastra de Facebook Digital Diplomacy Romania sau grupul de LinkedIn al evenimentului. Hashtag-ul este #europcom. 

You Might Also Like

Published by

Andra Alexandru

Specialist în Comunicare și Relații Internaționale, cu experiență profesională în diplomație publică și comunicare instituțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *