ocrbanner

Primaria Oradea a lansat prima aplicatie de mobil pentru sesizari

0 Flares 0 Flares ×

Oradea City Report este o aplicatie gratuită pentru telefonul mobil sau tabletă, lasată recent de primăria orașului, care permite cetăţenilor să transmită sesizări în legătură cu diverse situații către instituție sau operatori ai serviciilor publice locale, precum Compania de Apă Oradea, Oradea Transport Local, Termoficare Oradea, Poliţia Locală Oradea etc.

Fără titlu

Aceasta este prima dintr-o serie de trei aplicații, celelalte două urmând să fie lansate în lunile care urmează.  Oradea City App va cuprinde numeroase informații utile legate de oraș, activități și servicii, iar Oradea Mobile Pay va permite plata taxelor și impozitelor către bugetul local, precum și a amenzilor contravenționale.

Eduard Florea, city manager al municipiului Oradea, a declarant în cadrul conferinței de presă de lansare că aceste aplicații au ca obiectiv creșterea vitezei de comunicare a instituțiilor publice cu cetățenii, în special în situații de urgență, dar și creşterea implicării cetățenilor în problemele orașului şi, implicit, creşterea încrederii acestora în administrația locală.

Mai multe detalii pe website-ul Primăriei Oradea.

Salutăm inițiativa Primăriei Oradea și sperăm la cât mai multe asemenea proiecte în România!

You Might Also Like

Published by

Andra Alexandru

Specialist în Comunicare și Relații Internaționale, cu experiență profesională în diplomație publică și comunicare instituțională.

One thought on “Primaria Oradea a lansat prima aplicatie de mobil pentru sesizari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *