Twitter chat_UK HMA_Sept2015

Sesiune live pe Twitter cu Ambasadorul britanic in Romania

41 Flares 41 Flares ×

La fel ca anul trecut, Ambasadorul britanic la Bucuresti Paul Brummell va organiza o sesiune de intrebari si raspunsuri pe Twitter. Aceasta va avea loc marti, 15 septembrie, incepand cu ora 11:00, ora Romaniei.

Sesiunea de intrebari este deschisa atat jurnalistilor cat si publicului larg, va dura circa 45 de minute si se va concentra pe relatia bilaterala Romania-Marea Britanie.

Puteti pune orice intrebari si in avans, pe Twitter @PaulBrummell sau @ukinromania si/sau pe pagina de Facebook a Ambasadei – British Embassy Bucharest.

Eu va incurajez sa intrati in legatura cu domnul ambasador si sa ii puneti orice intrebare doriti legata de activitatea ambasadei de aici, relatia bilaterala, proiectele comune ale celor doua tari. Sunt multe lucruri pe care le veti afla si veti constata, cu aceasta ocazie, un diplomat foarte deschis catre comunicarea cu publicul larg!

 

 

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

One thought on “Sesiune live pe Twitter cu Ambasadorul britanic in Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *