2%IDG

Vrei sa ne ajuti? Directioneaza 2% din venituri catre Asociatia Institute for Digital Government

0 Flares 0 Flares ×

Dupa cum poate stiti, 25 mai este ultima zi in care se pot directiona 2% din venituri catre o organizatie non-profit. Daca printre voi se afla persoane sau companii care isi doresc si ne pot sustine activitatea prin acest mecanism, va invit sa descarcati declaratia 230 deja completata cu datele organizatiei noastre.

Nu trebuie decat adaugate datele contribuabilului.

Formularul se poate depune prin posta cu confirmare de primire la Agenția Națională de Administrare Fiscală – ANAF de care apartineti cu domiciliul (mai multe detalii aici). Deoarece stim cat de pretios este timpul si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca cineva strange mai multe formulare, anunta-ne si le depunem noi pentru tine!

Declaratiile se pot depune si online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual”. Multumim frumos, orice ajutor ne poate sustine in continuarea proiectelor noastre!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *