digital diplomacy-01

Am lansat Institute for Digital Government!

171 Flares 171 Flares ×

V-am tot povestit pe acest blog despre proiectele in care echipa noastra a fost implicata si obiectivele pe care ni le-am propus pentru a contribui la modernizarea si transparentizarea administratiei publice romanesti.

Iata ca am facut un pas mai departe si am lansat un cadru institutional sub care vom lucra de acum incolo. Institute for Digital Government este o organizatie menita sa sustina adminstratia publica si institutiile non-guvernamentale in folosirea noilor tehnologii de comunicare: social media, mobile etc. Institutul contribuie prin proiecte, traininguri, consultanta in comunicare online sau organizare de evenimente la dezvoltarea capacitatii de comunicare in mediul digital a sectorului public (atat romanesc cat si international) si sporirea transparentei in administratia publica.

Unul din proiectele de baza ale Institutului ramane acest portal – DigitalDiplomacy.ro – o platforma ce ofera analize, rapoarte, exemple de bune practici si informatii utile legate de integrarea noilor canale de comunicare in strategia de comunicare institutionala. Informatiile de pe blog vor fi oferite bilingv comunicatorilor din administratia publica (atat institutiile romanesti cat si ambasade sau alte institutii internationale).

Va invit sa ne vizitati noul website in care veti gasi atat o parte din proiectele dezvoltate pana in prezent cat si obiectivele noastre pentru perioada urmatoare, evenimente interesante ce au loc in regiune pe subiectele noastre de interes, precum si oportunitati de colaborare.

Asteptam parerile voastre pe e-mailurile cu care v-am obisnuit (Andreea@digitaldiplomacy.ro sau andra@digitaldiplomacy.ro)

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *