sapanta

Aplicatie pentru smartphone care promoveaza Cimitirul Vesel de la Sapanta

10 Flares 10 Flares ×

Cimitirul Vesel de la Sapanta (Maramures) este una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Romania si unic in lume prin ineditul pietrelor de mormant si al coloristicii, parte din Patrimoniul UNESCO.

Luna viitoare se pare ca se va lansa o aplicatie pentru telefoanele inteligente, aplicatie creata de centrul judetean de turism, MaramuresInfo Turism. cu scopul principal de-a tine turistii cat mai mult în Sapanta. Astfel ca, aplicatia va contine toate punctele de interes din aceasta comuna. „Pregatim o aplicatie pentru smartphone-uri, aplicatie Pocket Guide, care se poate descarca gratuit si care va prezenta Sapanta cu atractiile ei. Cateva epitafe din Cimitirul Vesel, dar si cativa mesteri, obiective turistice Sapanta Peri sau valtorile. Încercam sa-i ajutam pe turisti sa petreaca mai mult timp în destinatia Sapanta, sa descopere si alte lucruri interesante si, de ce nu sa, stea mai mult timp în Maramures“, potrivit Ioanei Tripon, reprezentantul MaramuresInfo Turism.

Puteti citi mai multe despre aplicatie si creatorii sai in articolul de pe Adevarul.ro

Noi credem ca astfel de aplicatii sunt binevenite si pot ajuta la dezvoltarea turismului din Romania. Am analizat acum ceva timp atat importanta comunicarii online in turism cat si existenta (sau lipsa) aplicatiilor de smartphone disponibile romanilor si turistilor care vor sa exploreze Romania. Ne vom uita mai atenta la acest domeniu in continuare si speram ca autoritatile romanesti sa devina din ce in ce mai constiente de avantajele ce pot decurge din utilizarea instrumentelor online pentru sustinerea potentialului turistic romanesc.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *