poza EP

Vrei sa fii editorul paginii de Facebook a Parlamentului European?

33 Flares 33 Flares ×

Vreti sa vedeti cum ar fi sa lucrati in echipa de comunicare online a Parlamentului European si sa actualizati pagina lor de Facebook? Acum aveti aceasta ocazie!

Parlamentul European organizeaza un concurs care se incheie pe 26 octombrie (nu mai e mult timp!) in urma caruia trei persoane pot fi invitate la Strasbourg in decembrie pentru a gestiona si crea continutul pentru pagina oficiala de Facebook a institutiei.

Ca sa participati in concurs, trebuie sa argumentati intr-un mic clip video de ce ar trebui sa fiti selectionati pentru acest concurs. Organizatorii isi doresc sa primeasca inscrieri cat mai creative si mai amuzante! Clipul trebuie trimis pana pe 26 octombrie la miezul noptii! Gasiti tot pe pagina de Facebook a Parlamentului European detalii complete legate de participare!

Castigatorii vor fi invitati pentru 3 zile la Strasbourg (16-18 decembrie) unde vor „lucra” impreuna cu echipa de comunicare a Parlamentului la postarile pentru pagina de Facebook. Transportul si cazarea vor fi acoperite de organizatori.

Eu zic ca este o idee foarte buna si va invit sa participati!

 

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *