Senatul-Romaniei1

Concurs de proiecte cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea Senatului Romaniei

12 Flares 12 Flares ×

In 2014 Senatul Romaniei aniverseaza 150 de ani de activitate iar cu aceasta ocazie Presedintele Crin Antonescu lanseaza pe Facebook un concurs de proiecte. Concursul  are loc in perioada 6 octombrie 2013 – 6 noiembrie 2013 iar premiile sunt interesate: o stagiatura de consilier personal, o zi alaturi de presedintele Senatului si o invitatie la concertul de gala care va avea loc in 2014.

Proiectele ce se doresc a fi incluse in competitie trebuie sa includa idei originale pentru logoul aniversar precum si un fel de plan de evenimente si actiuni prin care se va sarbatori acest moment aniversar pe parcursul anului 2014.

Exista bineinteles niste specificatii interesante legate de structura si semnificatia logoului, dar si detalii legate de modul de redactare al planului de evenimente – puteti gasi toate aceste informatii pe pagina de Facebook a domnului Crin Antonescu.

Data limita de trimitere a aplicatiilor este 7 noiembrie ora 16:00 pe adresa de email concurs150ani@senat.ro.

Ma bucura ideea concursului pentru ca arata deschiderea institutiei Senatului fata de cetateni si sper sa fie cat mai multi participanti ale caror idei vor fi incorporate in planul final de evenimente si proiecte aniversare din 2014. Cu toate acestea, ma dezorienteaza un pic audienta pe care organizatorii si-au propus-o. Tot pe Facebook, ei spun ca “Participarea la concurs este deschisă tuturor persoanelor interesate: firme specializate în comunicare, în media sau în alte domenii conexe, specialişti în PR, în arte plastice, grafică şi design, studenţi etc.”.  Cu siguranta o firma de PR va avea mai multa experienta si resurse pentru a putea participa cu idei creative la competitie – deci 1) nu prea exista o competitie corecta pentru studenti sa spunem si 2) de ce ar fi o firma de PR interesata de o stagiatura in Senat sau de o participare la un concert de gala.

Voi ce parere aveti?

In orice caz, multa bafta celor interesati sa participe, sper sa fie cu noroc! Multa bafta si organizatorilor, sper sa se bucure de multe inscrieri interesante si utile!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *