Printscreen Instagram Constitutia Romaniei

Constituția României are cont pe Instagram

0 Flares 0 Flares ×

Am citit la Cristian China pe blog despre o initiativa frumoasa si interesanta – Constitutia Romaniei are cont pe Instagram, o retea sociala dedicata continutului video si foto generat de utilizatori.

Ni se pare o idee minunata – contul are pana in prezent 43 de postari si este urmarit de aproape 2.500 de utilizatori si include vizualuri simple cu mesaje cheie din Constitutie, cum ar fi drepturile de baza ale cetatenilor, importanta participarii tinerilor in viata politica, economica, sociala si culturala a tarii, dreptul la munca sau dreptul la intimitatea comunicarii.

Contul are o prezenta prietenoasa si isi intampina „follow-erii (urmaritorii)” cu un mesaj vesel:

Salut, sunt eu, Constituția României. Cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât suntem mai puternici. Follow și o să vezi”

Instagram are in Romania aproape 220.000 de utilizatori activi conform statisticilor de pe blogul Manafu.ro, care spune de asemenea ca „in Romania, Twitter e pe cale sa fie intrecut de Instagram. Deja este “coplesit” in termeni de utilizatori activi, insa pana la finalul anului reteaua de photo sharing va intrece ca număr de conturi reteaua de microblogging.” 

Felicitari celor care au facut contul pentru idee si va invit sa il parcurgeti si sa impartasiti din articolele de acolo pe retelele sociale, pentru ca, mai ales in perioada aceasta, informatia este putere.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *