300px-SM_LOGO

Datele deschise si un concurs de infografie

22 Flares 22 Flares ×

Daca sunteti pasionati de design grafic sau date deschise, aveti oportunitatea de a castiga bilete gratuite la cel de-al V-lea Forum OECD ce va avea loc in Mexic in octombrie 2015!

Proiectul Web-COSI este initiatorul unui concurs prin care cei interesati sunt invitati sa creeze vizualuri, grafice sau infografice prin care sa transmita informatii legate de conceptul de „wellbeing”.

Scopul concursului este de a incuraja persoanele sa re-utilizeze date legate de „well-being” in forme creative. Participantii pot folosi oferi tip de data disponibila public legata de acest subiect (fie ea statistica oficiala sau non-oficiala). De asemenea, participantii vor putea sa isi aleaga propria definitie a ceea ce inteleg prin „well being” si sa caute acele informatii relevante din datele disponibile public.

Competitia este deschisa tuturor celor interesati, atat amatori cat si profesionisti in design grafic.

Vor fi alesi 3 castigatori care vor beneficia de acces gratuit la Forumul Global OECD ce va avea loc in perioada 13-16 octombrie in Guadalajara, Mexic.  Organizatorii incurajeaza participarea tinerilor in acest concurs, astfel ca unul dintre locurile castigatoare va fi rezervat celor sub 26 de ani.

Web-COSI este un proiect menit sa dezvolte conceptul de date deschise si intelegerea fata de modul in care acestea pot fi folosite in diverse instante iar acronimul vine de la Web Communities for Statistics for Social Innovation Funding scheme: Coordination and support actions (Coordinating actions)

Puteti gasi mai multe informatii despre cerintele concursului pe pagina oficiala. Data limita de inscriere este 24 august!

Multa bafta celor ce aplica!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

One thought on “Datele deschise si un concurs de infografie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *