Digital-Action-Day-Carousel_720x315px_alt

Digital Action Day 2014

2 Flares 2 Flares ×

Dupa ce v-am prezentat conferinta EuroPCom 2014, iata un alt eveniment care se anunta interesant – Digital Action Day 2014 va avea loc pe 29 septembrie la Bruxelles si este dedicat subiectului Agendei Digitale europene si modului in care tehnologiile digitale transforma industrii europene cheie precum transporturi, manufactura, energie, educatie sau sanatate.

Digital Action Day este un eveniment la care accesul este posibil pe baza de invitatie insa cei interesati pot urmari principalele discutii si mesaje transmise atat prin webstreaming cat si pe Twitter via hashtag-ul oficial #DAD14EU.

Sesiunile din cadrul evenimentului se vor concentra pe puterea transformativa a tehnologiei asupra politicilor publice si mediului de afaceri. De asemenea, unul dintre obiectivele principale ale evenimentului este sa puna in discutie modul in care avansul tehnologic si impactul sau asupra industriilor din Uniunea Europeana pot contribui la cresterea economica si la crearea locurilor de munca.

Agenda se anunta interesanta, iata sesiunile:

  • Workshop 1 – Industrial digital strategy: A key to competitiveness in Europe (#DAD14industry)
  • Workshop 2 – SMEs, digital entrepreneurship and Startup Europe: Stimulating Hubs For Startups and Scaling up Industries (#DAD14sme)
  • Workshop 3 – Civic engagement: Smart government and smart cities, the solution? (#DAD14smart)
  • Workshop 4 – The Media go Digital: Ingredients for success (#DAD14media)
  • Workshop 5 – Does Europe have the digital skills to succeed? (#DAD14skills)
  • Workshop 6 – Making it in the Digital Single Market: Service sector transformation and opportunities for businesses and consumers (#DAD14dsm)

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *