danke

Final de 2013, un nou inceput

0 Flares 0 Flares ×

Mai sunt cateva zile pana la finalul anului si ne bucuram ca il incheiem cu inca o reusita – platforma Digitaldiplomacy.ro a fost numita cel mai bun proiect aparut in 2013 la nivel mondial in domeniul comunicarii online diplomatice. Andra va povestea despre aceasta nominalizare intr-o postare recenta.

Nominalizarea se alatura unor alte reusite realizate in decursul celor 6 luni de activitate – platforma a fost nominalizata la Webstock Awards 2013 la categoria Publishing, dar si participarea ca singuri reprezentanti romani in cadrul Europcom 2013, eveniment anual organizat de Comitetul Regiunilor si Comisia Europeana, dedicat comunicarii institutionale. Ne-am bucurat de sprijinul unor importanti jucatori in mediul institutional precum creatorul renumitelor studii Twiplomacy, Matthias Lüfkens, Alexandru Giboi, Directorul General al agenției naționale de presă Agerpres sau Excelenta Sa Ambasadorul Olandei in Romania, domnul Matthijs van Bonzel dar si de suportul unor parteneri media importanti precum Agerpres, caleaeuropeana.ro si uAdvertise.

Una dintre temele recurente ale evenimentului EuropCom de la Bruxelles a fost importanta crescuta a comunicarii pentru sectorul institutional. Fie ca vorbim despre viitoarele alegeri europarlamentare, fie ca vorbim despre comunitati locale sau institutii internationale, speakerii invitati si discutiile iscate in cadrul evenimentului au vizat rolul tot mai important al comunicarii si mediului online in conectarea cu o audienta pretentioasa in ceea ce priveste canalele alese pentru informare si cu o capacitate limitata de atentie fata de multitudinea de mesaje existente in spatiul public. S-a vorbit mult si despre activismul online si fenomenul cetateanului conectat in permanenta la mediul digital. Cu un spatiu public fragmentat de mesaje contradictorii si in lipsa unor bariere informationale intre indivizi, state sau institutii, comunicarea devine esentiala in combaterea perceptiilor negative si apropierea de cetateni, de fapt de votantii care legitimeaza insasi existenta anumitor institutii publice.

De aceea, pentru anul 2014 pregatim noi proiecte interesante, interviuri speciale cu personalitati si specialisti in comunicare activi in zona sectorului public (atat din Romania cat si la nivel international) si o serie de evenimente speciale dedicate dezvoltarii reputatiei sectorului public in spatiul online. Prin intermediul platformei noastre ii veti cunoaste pe cei care conduc unele dintre cele mai importante ambasade din Bucuresti dar si pe cei care conduc activitatea online in zona executiva a statului roman.

Va multumim pentru interesul vostru in 2013 si pentu ca ne-ati fost alaturi, va asteptam alaturi de noi si anul urmator. Pana atunci, va dorim sa aveti un 2014 foarte bun, plin de succes si proiecte frumoase!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *