europcom2014

V-ati inscris la EuroPCom 2014?

9 Flares 9 Flares ×

Daca nu ati facut-o pana acum, va recomand cu caldura sa va inscrieti la EuroPCom 2014. Este cel mai mare eveniment dedicat comunicarii institutionale din spatiul UE si reuneste pentru 2 zile la Bruxelles comunicatori din institutiile europene dar si din guvernele nationale, regionale si locale.

Editia de anul acesta va avea loc intre 15-16 octombrie si va include prezentari legate de diplomatia publica, gestionarea reputatiei institutionale (mai ales in spatiul digital) dar si despre strategii de comunicare si creativitate, propaganda si comunicare institutionala prin arta si cultura. Gasiti programul complet aici. Se anunta vorbitori foarte interesanti, printre care:

  • Herman Van Rompuy, President, European Council
  • Michel Lebrun, President, Committee of the Regions
  • Sandro Gozi, State Secretary for European policies, Italian EU Presidency
  • Stephen Clark, Director, European Parliament DG Communication
  • Dominika Forgacova, Head of the EU office, Bratislava Self-Governing Region, Slovakia
  • Jenny Milligan, ERDF Convergence Communications Manager, Cornwall Council, UK
  • Joakim Jardenberg, Government adviser, internet evangelist and business angel, Sweden

Am observat cu bucurie faptul ca printre cei invitati sa ia cuvantul in sesiunea despre campaniile electorale si lectiile de comunicare pe care le putem invata de aici, bazat pe prezenta la vot de pana acum, trenduri si analize in acest sens, se numara si un roman. Doru Frantescu este co-fondatorul VoteWatch – o organizatie independenta ce isi propune sa promoveze dezbateri mai bune si o mai mare transparenta in procesul de decizie de la nivelul Uniunii Europene. Doru este autorul a numeroase rapoarte despre comportamentul votantilor in Parlamentul European si in Consiliul Ministrilor si a fost implicat activ in analizarea campaniei electorale europene din 2014. Iata doar una dintre sesiunile care se anunta a fi foarte interesante!

Inscrierea este gratuita, trebuie sa completati formularul de aici. Termenul limita de inscriere este 6 octombrie 2014.

Evenimentul este organizat de Comitetul Regiunilor, in parteneriat cu Parlamentul European, Comisia Europeana, Consiliul Europei, Comitetul Economic si Social si Presedinta UE a Italiei.

Detalii complete legate de agenda si vorbitorii invitati puteti gasi pe website-ul oficial.

Noi am participat la editia de anul trecut si iar prezentarile mi s-au parut foarte utile. Mai mult decat atat, oportunitatile de networking sunt un alt avantaj al participarii la eveniment, deoarece puteti cunoaste persoane care lucreaza, asemenea dumneavoastra, in ministere, agentii guvernamentale sau unitati regionale si care poate se confrunta cu probleme similare.

Succes!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

One thought on “V-ati inscris la EuroPCom 2014?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *