Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti ne invita la vanatoare. Se cauta.. un Consilier pentru o zi!

8 Flares 8 Flares ×

Exemplul de buna practica de astazi in social media vine dinspre Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, care a lansat pe pagina sa de Facebook o competitie interesanta – o „vanatoare” de informatii legate de activitatile institutiei. Castigatorul va fi consilierul Prefectului pentru o zi si va lua parte la toate activitatile si evenimentele din agenda sa.

Ce trebuie sa faceti:
Scotoceste pagina de Facebook si website-ul Institutiei Prefectului dupa raspunsuri la urmatoarele intrebari:
1. Care a fost tema ședinței Colegiului prefectural din luna februarie 2015? (indiciu: “date…”)
2. Ce sector se poate lăuda cu cele mai multe pieţe autorizate pentru comercializarea pomilor de Crăciun? (indiciu: « ITRSV«)
3. Codul portocaliu prognozează fenomene meteorologice periculoase de intensitate mare sau foarte mare? (indiciu: viituri pe râurile mici )
4. Ce instituţie a contribuit la organizarea Cupei Alfa 2015? (indiciu: servicii deconcentrate)
5. Unde s-au aflat reprezentanţii instituţiei în 29 ianuarie? (indiciu: vezi eveniment FB)

O data gasite informatiile, acestea trebuie trimise printr-un mesaj pe Facebook. Perioada de derulare a concursului este 24-31 martie 2015!

Gasiti mai multe detalii legate de „vanatoare” pe pagina lor de Facebook.

Eu va invit sa participati, cred ca este prima institutie care face o astfel de selectie in mod creativ si, de ce nu, aveti ocazia sa stati o zi intreaga cu Prefectul Capitalei si sa aflati care ii sunt indatoririle! Mult succes si felicitari pentru idee!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *