DigiGov noiembrie_anse

Intra in Grupul de Facebook DigiGov Club!

10 Flares 10 Flares ×

Pe 27 noiembrie am organizat o noua intalnire a DigiGov, reteaua informala a comunicatorilor din administratia publica. Am avut alaturi aproximativ 40 de persoane, comunicatori in administratia locala, administratia centrala, institutii subordonate administratiei centrale, ambasade si alte organisme internationale ce au o reprezentanta in Romania.

Am discutat, asa cum va spuneam, despre cum sa organizam continutul in mediul online, cum sa programam postarile pe retelele sociale si cum sa construim un calendar editorial. O prezentare frumoasa despre cum a fost la eveniment puteti gasi aici, multumim Andrei!

Cu ocazia intalnirii, o parte dintre membrii DigiGov ne-au sugerat sa cream un Grup pe Facebook prin care sa poata pastra legatura unii cu altii, in afara intanirilor lunare. Zis si facut! Am creat grupul DigiGov Club, un grup inchis dedicat exclusiv celor care au responsabilitati de PR si relatii cu presa, comunicare online sau e-guvernare in cadrul institutiilor publice. Discutiile din acest grup nu vor putea fi accesibile decat membrilor acestuia, iar apartenenta la grup se face numai pe baza de aprobare in prealabil, de catre mine sau Andra. Astfel ca daca indepliniti singura conditie de mai sus si sunteti interesat sa intrati in legatura cu colegi din diverse institutii publice si sa discutati despre idei de comunicare pe retelele sociale si nu numai, va invit sa intrati in grup. Va vom raspunde cat de repede posibil.

Urmatoarea intalnire DigiGov va avea loc in ianuarie 2015, ocazie cu care va vom anunta si lansarea unui proiect foarte interesant la care am lucrat in aceasta perioada!

DigiGov noiembrie_ansePhoto credits @Andrei Nicoara

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *