de-weekend-slider

Joburi, internship-uri, cursuri si alte oportunitati interesante

0 Flares 0 Flares ×

Incepem o serie noua de mini-articole dedicata unor oportunitati interesante de joburi, internship-uri sau proiecte pentru tineret, „culese” din reteaua noastra de parteneri sau online. Vom incerca sa facem acest lucru periodic, in cazul in care voi considerati utile astfel de informatii. 

Iata deci prima runda! Multa bafta celor care aplica pentru oricare dintre oportunitatile de mai jos!

 Grant de calatorie pentru tinerii ce vor sa viziteze Europa

Daca esti tanar (intre 17 si 27 de ani) si interesat sa vizitezi Europa, sa cunosti oameni noi si sa intelegi culturi diferite, atunci aplica la grantul de calatorii al Fundatiei Schwarzkopf pana pe 19 martie. Grantul oferit este in valoare de 550euro.

Scopul Fundatiei Heinz-Schwarzkopf este de a sprijini dezvoltarea tinerilor astfel incat sa aiba o constiinta politica, sa fie personalitati responsabile si sa sprijine procesul european. Motivatia aplicantilor trebuie sa fie legata de dorinta acestora de a explora Europa si vointa de a documenta aceasta experienta.

Aplicantii trebuie sa aiba intre 17 si 27 de ani si sa fie rezidenti permanenti in una din cele 47 de state Europene. Sunt incurajati sa aplice toti tinerii interesati, indiferent de mediul din care vin.

Calatoria in mod normal va tine intre trei si sase saptamani. Pentru tinerii aflati deja intr-un internship sau program de mentorat organizatorii pot oferi perioade mai scurte pentru calatorie de doua saptamani.

Pentru mai multe detalii legate de aceasta oportunitate, accesati pagina oficiala.

 

Internship in departamentul Politic al Ambasadei britanice la Bucuresti

Vrei să te alături departamentului politic al ambasadei? Echipa British Embassy Bucharest a deschis recrutarea pentru un post de intern și asteapta aplicatiile voastre pana pe 5 martie. Mai multe detalii despre program, cerinte si procedura de aplicare sunt disponibile aici.

 Via @British Embassy Bucharest

 

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recruteaza personal pentru departamentul de Protocol

Dacă vrei să intri în elita europeană a serviciilor de protocol, poti aplica pentru unul dintre posturile deschise in departamentul protocol al Companiei Naționale Aeroporturi București.

O să întâlnești liderii din business, vei cunoaște personal starurile internaționale care concertează în România, o să îi știi pe mai toți marii sportivi care trec prin aeroport și vei fi aproape de șefii de stat, premierii, miniștrii și ceilalți înalți demnitari care vin sau pleacă din România.

Trebuie să știi engleză foarte bine, să știi să lucrezi pe calculator, să ai permis de conducere, să ai cel puțin Bacalaureatul, să arăți că ești inteligent și să ai cultură generală. 

Mai multe detalii sunt disponibile aici

Via Teo Postelnicu

 

Agentia Nationala a Functionarilor Publici recrutează pentru Serviciul Inovaţie, Relaţii Internaţionale şi Proiecte!

Au nevoie de un coleg/ o colegă interesat/ă să lucreze într-o echipă tânără, atât în relații internaționale cu instituții similare ANFP de peste hotare, cât și în cadrul unor proiecte dedicate funcționarilor publici.

Mai multe detalii despre condiții generale și specifice.

 

Pixar face un curs gratuit de storytelling!

Cei de la Pixar (probabil cea mai cunoscută casă de producție specializată în animație digitală) au lansat un curs gratuit de storytelling cu ajutorul celor de la Khan Academy (probabil cea mai cunoscută platformă online care oferă acces la educație). Proiectul făcut de cei de la Pixar se numește „Pixar in a box”, iar aici găsești mai multe detalii despre el.

Ni se pare o oportunitate fantastica de a afla mai multe despre cum poti transforma o idee sau un continut informational in ceva interesant si atragator pentru audienta unei organizatii. 

Cristian Florea a vorbit despre acest curs pe blogul sau, gasiti acolo toate detaliile.

 

Internship la OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rightshttps://employment.osce.org/OA_HTML/cabo/images/swan/t.gif(Colonia) [EN]

The Office of the ODIHR Director recruits an intern for a period of up to 6 months starting in
April 2017. 
The selected intern will work in the Office of the ODIHR Director and have an excellent opportunity to gain a broad overview of the current activities of the OSCE/ODIHR. The selected intern will be involved in the daily work of the ODIHR Director’s Office team in support of the Director, contributing to the team’s major outputs: development of broad organizational objectives, management and direction of the operation of the ODIHR; the implementation of its programme activities and commitments (including implementation of the HDIM); interpretation of political developments, and defining and forecasting their impact on OSCE operations and on the policies and programmes of ODIHR, etc. 

More details here

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *