Formular online sesizare business

MFE permite oamenilor de afaceri sa sesizeze neregulile din absorbtia fondurilor UE printr-un formular online

7 Flares 7 Flares ×

Oamenii de afaceri si alti beneficiari de fonduri europene vor putea sesiza nereguli in procesul de absorbtie a banilor europeni pe o noua interfata online deschisa duminica, 6 septembrie 2015, de Ministerul Fondurilor Europene.

Noul site al MFE este prevazut cu un „Formular feedback/sesizare„, la care oricine poate sesiza nereguli, poate cere ajutor de la helpdesk si informatii generale.

De remarcat ca formularul de pe site-ul MFE cuprinde si optiunea de a face sesizari si a cere informatii privind fondurile pentru agricultura si pescuit, programele operationale aferente aflandu-se in gestiunea directa a Ministerului Agriculturii.

via StartupCafe.ro

De altfel, noul website pare sa aiba un design modern si „aerisit”, structurat pe cateva categorii mari de resurse. Cu toate acestea, nu regasesc linkurile catre conturile sociale ale institutiei (pagina de Facebook, contul de Twitter), care de altfel par a nu fi actualizate de la jumatatea lunii iulie 2015.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *