MSI_Twitter

Ministerul pentru Societatea Informationala va asteapta pe Twitter!

15 Flares 15 Flares ×

Incepand de luna aceasta (mai precis de pe 19 august 2015), Ministerul pentru Societatea Informationala este prezent pe Twitter cu contul @MSIRomania. 

Am urmarit in toata aceasta perioada activitatea Ministerului si ma bucur ca postarile sunt regulate si variate in ceea ce priveste continutul – articole interesante, informatii despre Strategia Nationala privind Agenda Digitala pentru Romania 2020, anunturi de recrutare pentru posturi disponibile sau explicatii legate de serviciile digitale pe care Romania isi propune sa le dezvolte si sa le ofere cetatenilor si mediului de business.

Ministerul este activ si pe Facebook, pe pagina oficiala Ministerul pentru Societatea Informationala. Va invit sa ii urmariti conturile online in cazul in care va intereseaza subiectele abordate (date deschise, dezvoltarea infrastructurii comunicationale, anunturi de recrutare, Strategia Nationala pentru Agenda Digitala si altele).

Asa cum am mai spus, o comunicare deschisa,  transparenta si corecta va ajuta in timp la construirea unui dialog coerent si continuu cu publicul tinta al institutiei. O sa ii urmarim cu interes! :)

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *