nato

NATO lanseaza un concurs de infografice!

16 Flares 16 Flares ×

Alianta Nord Atlantica a lansat recent un concurs de creativitate, prin care invita participantii sa raspunda la intrebarea “Ce este NATO” sub forma unui infografic. Castigatorul va fi invitat la sediul NATO de la Bruxelles!

NATO a ales sa foloseasca retelele sociale cat mai bine cu ocazia acestui concurs – astfel participantii isi vor putea incarca infograficul in aplicatia de Facebook special creata iar castigatorul va fi desemnat, printre altele, si in functie de voturile pe care le primeste de la prietenii de pe Facebook!

Premiu va spuneam consta intr-o excursie la Bruxelles la sediul NATO, unde castigatorul/castigatoarea va petrece o zi intreaga alaturi de echipa social media a organizatiei, va intalni oficiali NATO si va putea vedea cum si unde lucreaza acestia.

Noi va incurajam sa participati, data limita de inscriere este 18 mai! Mai multe detalii despre concurs gasiti in aplicatia de pe Facebook.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *