photo5

O noua editie DigiGov: Calendarul editorial

0 Flares 0 Flares ×

Organizam o noua intalnire DigiGov pe 27 noiembrie. Tema din aceasta luna va fi „Organizarea continutului pe retelele sociale: Calendarul editorial” si am ales-o deoarece se apropie o perioada aglomerata si plina de evenimente (zile nationale, sarbatori de Craciun si An Nou).

Vom discuta despre cum se poate crea un Calendar Editorial, cat de folositor este acesta si cat de fezabil este ca acesta sa existe pentru un departament de comunicare intr-o institutie publica.

Asa cum am mai povestit, evenimentul este deschis comunicatorilor in administratia publica romaneasca, dar si din ambasade sau alte institutii internationale ce au reprezentante in Romania. Reteaua DigiGov are ca scop facilitarea comunicarii si schimbul de experiente si bune practici intre institutiile statului, societate civila, jurnalisti, bloggeri dar si comunicatori din reprezentantele institutiilor publice straine in Romania pe teme legate de comunicare institutionala in mediul online.

DigiGov este o retea interna, cu intalniri regulate (lunare), iar fiecare dintre aceste intalniri va avea o tema de discutii specifica – temele sunt de obicei stabilite din randul practicilor de lucru ale participantilor.

Cine isi doreste sa participe (si lucreaza in departamentul de comunicare al unei institutii publice, fie ea locala sau centrala) este incurajat sa ne trimita un email scurt la una dintre adresele de mai jos:

  • andreea@digitaldiplomacy.ro
  • andra@digitaldiplomacy.ro

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

2 thoughts on “O noua editie DigiGov: Calendarul editorial”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *