twitterview

Online & offlline: Ambasadorul SUA in Ucraina ofera un interviu pe Twitter unui ziar local

5 Flares 5 Flares ×

Va spuneam ca exista numeroase posibilitati prin care social media poate fi folosita in diplomatie pentru a  atinge si influenta o audienta critica. Desigur, acest lucru nu se intampla intr-un timp scurt, dar important este ca primul pas inspre comunicarea online sa fie facut cu acest gand in minte.

Un exemplu interesant si incurajator in acest sens este cel al ambasadorului SUA in Ucraina, Geoffrey Pyatt, care a sosit la post recent (a se citi mai putin de o luna) si deja si-a creat un cont de Twitter care a fost primit cu entuziasm de comunitatea online din Kiev. Mai mult decat atat, domnul ambasador va sustine pe 30 august pe Twitter primul sau interviu cu publicatia Kyievpost.com.  Ei l-au numit Twitterview si mi se pare o idee interesanta. Voi urmari cu interes in zilele urmatoare sa vad cum decurge discutia, va recomand si voua sa aruncati o privire!

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *