Google Cultural Institute_Parliament

Parteneriat intre Camera Deputatilor si Google Cultural Institute

12 Flares 12 Flares ×

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marti, propunerea Institutului Cultural Google de realizare, printr-un parteneriat gratuit, a unui tur virtual al salilor pe care le considera reprezentative din Palatul Parlamentului, potrivit Mediafax. Astfel, oricine va putea vizita, virtual, o buna parte din cea de-a doua cea mai mare cladire administrativa din lume.

Camera Deputatilor are si o pagina de Facebook bine intretinuta pe care va invit sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatea membrilor acesteia.

Google Cultural Institute este o initiativa lansata de Google in 2011, ca urmare a proiectului Google Art Project. Pana in prezent, pe website-ul Institutului puteti „vizita” virtual cladirile administrative ale legislativului Germaniei, Italiei, Austriei, Luxemburgului, Irlandei, Sloveniei si altora.

 

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *