pozablog

#SelfiedeRomania: provocarea Ministrului delegat pentru IMM-uri si Turism

12 Flares 12 Flares ×

Ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism, Florin Jianu, a lansat astazi pe profilul sau de Facebook o provocare inedita: o „leapsa” de selfies. Adica a lansat o campanie prin care isi invita prietenii de pe Facebook sa isi faca un „selfie” in fata unui obiectiv turistic din Romania si sa posteze fotografia pe Facebook.

Domnul Jianu a postat prima dintre aceste fotografii, in care este cu familia la Marea Neagra. Cei provocati mai departe de domnul ministru sunt consultantul in turism Razvan Pascu,  vice-presedintele ANAT Corina Martin, ministrul delegat pentru Dialog Social Aurelia Cristea, ministrul Fondurilor Europene Eugen Teodorovici, ministrul delegat pentru energie Razvan Nicolescu si proprietarul Eurolines Dragos Anastasiu. Intre timp, doamna Martin s-a conformat provocarii si a postat cateva imagini din apropierea Cazinoului de la Constanta. Ceilalti au 24 de ore sa se „conformeze” :)

Incep sa apara si alte astfel de imagini in cadrul campaniei, una dintre acestea fiind de la Salina Turda.

Mie mi se pare o idee interesanta. De altfel, este o prima incercare de a captura febra din acest moment din mediul online romanesc legat de „provocarile” de diverse tipuri (IceBucket Challenge, Book Challenge etc) si de a o canaliza inspre o campanie simpla de promovare a turismului in Romania. Weekendul acesta vremea se anunta frumoasa astfel ca sper sa vad cat mai multe imagini postate in campanie!

Ce parere aveti de ideea domnului ministru?

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *