ImagineSondaj

Sondaj despre prezenta si activitatea institutiilor publice din Romania in mediul online

304 Flares 304 Flares ×

ImagineSondajInteriorArticolSunteți mulțumiți de prezența și activitatea instituțiilor publice din România în mediul online? Acum aveți posibilitatea să vă exprimați opinia cu privire la calitatea interacțiunii cu administrația publică centrală sau locală  în mediul online (website, social media, servicii digitale), participând la sondajul nostru!

Răspunsurile, părerile și sugestiile dumneavoastră vor fi atent analizate, iar rezultatele vor fi incluse într-un raport asupra ”Prezenței web a instituțiilor din administrația publică locală și centrală”.

Acest raport face parte dintr-o serie de activități desfășurate de noi în calitate de experți coordonatori în cadrul unor sesiuni de consultări pentru proiectul ”Pregătirea sistemului național de e-administrație în România”, derulat în această perioadă de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI). Pe baza întâlnirilor de lucru, la care participă persoane cu experiență în utilizarea instrumentelor online pentru administrația publică, se vor înainta o serie de propuneri de revizuire structurală pentru îmbunătățirea stării de fapt.

Vă recomandăm să completați chestionarul, deoarece noi sperăm că va ajuta la îmbunătățirea prezenței în mediul online și a serviciilor digitale oferite de administrația publică centrală și locală din România. Vă așteptăm părerile până pe data de 15 aprilie 2015! Părerea noastră, a tuturor, contează!

Vă mulțumim!

 

You Might Also Like

Published by

Andra Alexandru

Specialist în Comunicare și Relații Internaționale, cu experiență profesională în diplomație publică și comunicare instituțională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *