logo-webstock

It is time for Webstock!

0 Flares 0 Flares ×

Maine, 27 septembrie, are loc cea de-a sasea editie a celei mai importante conferinte din Romania dedicata social media, Webstock. Bineinteles ca si noi vom fi acolo, sa ii ascultam pe unii dintre cei mai influenti si inovativi oameni din mediul online de la noi din tara.

Evenimentul include mai multe sesiuni de conferinte pe diverse teme, precum “Innovation in Communication” sau “Blogging & Social Media”, urmate de mult asteptalele Webstock Awards, cand vor fi premiate cele mai creative proiecte si campanii in social media din Romania din ultimul an. Asa cum am anuntat acum ceva timp, si proiectul nostru concureaza alaturi de nume mari in sectiunea Publishing.

Pentru cine nu va putea participa la Webstock maine, urmariti-ne pe Facebook sau Twitter unde va vom tine la curent cu cele mai interesante idei prezentate pe parcursul evenimentului, din perspectiva noastra.  Hashtag-ul va fi #webstockro.

You Might Also Like

Published by

Andra Alexandru

Specialist în Comunicare și Relații Internaționale, cu experiență profesională în diplomație publică și comunicare instituțională.

One thought on “It is time for Webstock!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *