DigiGov_blog

A treia editie DigiGov este dedicata diplomatiei digitale!

17 Flares 17 Flares ×

O data cu noul an se apropie si cea de-a treia editie DigiGov, singurul club de networking pentru comunicatorii din administratia publica romaneasca.

Editia din acest an va avea loc pe 29 ianuarie 2015, intre orele 15:00 – 17:00. Partenerul acestei editii este Ministerul Afacerilor Externe, caruia ii multumim pe aceasta cale pentru sustinere si implicare.

Tema acestei editii este Diplomatia Digitala: Provocari si Oportunitati si a pornit de la ideea ca intr-o lume a comunicarii digitale, nici diplomatia, nici alte ramuri ale actiunii guvernamentale nu isi mai pot permite sa ignore oportunitatile si provocarile pe care le ofera canalele de comunicare Social Media. Prin urmare, adaptarea obiectivelor strategice de comunicare in mediul diplomatic, astfel incat acestea sa includa componente din ce in ce mai consistente de comunicare online, reprezinta o provocare despre care vom discuta pe larg alaturi de experti romani si internationali invitati special.

Asa cum am mai povestit, evenimentul este deschis comunicatorilor in administratia publica romaneasca, dar si din ambasade sau alte institutii internationale ce au reprezentante in Romania. Reteaua DigiGov are ca scop facilitarea comunicarii si schimbul de experiente si bune practici intre institutiile statului, societate civila, jurnalisti, bloggeri dar si comunicatori din reprezentantele institutiilor publice straine in Romania pe teme legate de comunicare institutionala in mediul online.

DigiGov este o retea interna, cu intalniri regulate (lunare), iar fiecare dintre aceste intalniri va avea o tema de discutii specifica – temele sunt de obicei stabilite din randul practicilor de lucru ale participantilor.

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *