Neal Shaffer

Ultimele zile de inscriere la evenimentul de social media sustinut de Neal Schaffer (28 mai)

15 Flares 15 Flares ×

Evenimentul “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses” sustinut de Neal Schaffer la Bucuresti pe 28 mai vine ca o completare a formarii profesionistilor pentru a maximiza efectele folosirii strategice a social media in companiile sau institutiile lor, indiferent de departamentul sau industria din care fac parte.

Pe langa experienta si credentialele speaker-ului, care se va afla pentru prima data la noi in tara, unicitatea acestui eveniment o reprezinta seria de workshop-uri ce livreaza continut specific, pe care Neal Schaffer il preda studentilor in cadrul programului Mini Social Media MBA, la Rutgers University Business School. Misiunea seriei de workshopuri este de a invata audienta prin exemple de cele mai bune practici si experienta la nivel global.

In cadrul evenimentului de la Bucuresti se va discuta si pune accentul pe subiecte din zona social media marketing, precum: social content, social SEO, paid social, strategia de social media, analizarea rezultatelor si a determinarii ROI-ului dar si pe subiecte precum social selling, respectiv vanzare prin social media, un subiect de mare interes pentru profesionistii de top care lucreaza in vanzari.

De asemenea, in cadrul conferintei, se vor detalia si tendintele anului 2015 in social media, tendinte ce sunt de fapt o continuare normala a evolutiei social media, si nu reprezinta procese care vor aparea in mod izolat. Aceste tendinte sunt din ce in ce mai vizibile si la noi in tara.

Eu va recomand sa aflati mai multe detalii despre program si temele abordate direct de pe website-ul Digital Experts Hub – inca mai aveti timp sa va inscrieti la eveniment!

Digital Experts Hub se doreste a fi o platfoma dedicata sustinerii profesionistilor romani in integrarea tacticilor de digital marketing, social media si ecommerce in strategiile companiilor, prin oferirea de resurse in domeniu, avand ca scop sa devina un punct de referinta in sustinerea eforturilor profesionale ale acestora.

DigitalDiplomacy este partener al evenimentului “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses”

You Might Also Like

Published by

Andreea Hanganu

Peste 6 ani de experienta in comunicare si relatii publice, organizare de evenimente si comunicare online. Timp de 4 ani am coordonat strategia de comunicare in social media pentru una dintre cele mai mari reprezentante diplomatice din Romania, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *